پلیس پنجاب پس از کشتن چهار عضو خانواده معتاد به بازی، ممنوعیت PUBG را توصیه کرد.
سخنگوی پلیس پنجاب می گوید: برای جلوگیری از اعمال خشونت آمیز، بازی pubg باید ممنوع شود.
لاهور: یک سخنگوی پلیس پنجاب روز جمعه گفت: پس از اینکه پسری چهار عضو خانواده خود را در منطقه خانا این شهر به ضرب گلوله کشت، پلیس پنجاب تصمیم گرفته است تا برنامه بازی موبایل PUBG را ممنوع کند.
این مقام مسئول گفت: طبق بررسی های اولیه، علی زین 18 ساله به بازی PUBG معتاد شده بود. او با این تصور که همه مانند بازی زنده می شوند، به سمت مادر، خواهران و برادرش تیراندازی کرد.
سخنگو گفت: پس از قتل هولناک، متهم در پایین خانه خوابیده بود و بعداً در روستایی نزدیک فیصل آباد مخفی شد.
این مقام گفت که پس از بررسی جزئیات این حادثه، پلیس پنجاب تصمیم گرفته است که به دولت فدرال و استانی توصیه کند که این “بازی خطرناک” ممنوع شود.
برای جلوگیری از اعمال خشونت آمیز باید بازی را ممنوع کرد.»
قبل تر نیز سران کشور نپال عنوان پابجی را به خاطر ترویج خشونت و اعتیاد آور بودن از دسترس خارج کردهاند.
بر اساس درخواست دولت نپال، تمام شرکتهای مخابراتی و ارائه دهندگان اینترنت، سرورهای پابجی را از دسترس مشترکین خود خارج کردهاند. این اتفاق در حالی رخ داده که هیچ حادثه مخربی که مرتبط با این بازی باشد، در نپال رخ نداده است.
به گفتهی اداره مخابرات و ارتباطات نپال، والدین نگران بودند که بچهها به خاطر این بازی از درس و انجام تکالیف روزانه خود خودداری کنند. از سوی دیگر، فضای خشن بازی و فراگیر بودن آن بین کودکان و نوجوانان این کشور باعث شده نگرانیهای زیادی در مورد تاثیرات مخرب پابجی روی این گروه سنی وجود داشته باشد. البته نپال تنها کشوری نیست که از فعالیت پابجی جلوگیری میکند. کشورهایی مانند چین هم به دنبال محدود کردن ساعات بازی کاربران برای جلوگیری از مشکلات احتمالی هستند.
در همین راستا، مدتی پیش بود که گروه بزرگی از والدین اماراتی خواستار ممنوعیت پابجی در این کشور شده بودند. این درخواست به علت خشونت بیش از اندازه بازی و تاثیر بد آن روی افراد کم سن و سال مطرح شده بود.
به طور کلی اعتیاد به بازیهای بتل رویال به مشکلی مهم در دنیای امروزی تبدیل شده است. مدتی پیش هم گزارشی منتشر شد که بر اساس آن، تقریباً ۵ درصد از ۴۶۶۵ درخواست طلاق ارائه شده به سایت Divorce Online دلیلی جز وابستگی بیش از حد به بازی فورتنایت نداشتند. جدا از بحث طلاق، تعداد زیادی از کودکان و نوجوانان به خاطر اعتیاد به پابجی و فورتنایت، کارشان حتی به روانپزشک کشیده میشود.
امتیاز دهی کاربران
0
(0 رای)